Com donar d'alta els docents a myroom?

T'expliquem com donar d'alta a nous usuaris a la teva plataforma de gestió de l'aula

Només les persones amb el rol d'Administrador/a de myroom i Coordinador/a d'ONMAT i EMAT Digital poden invitar a altres professors a myroom.

1. Si tens algun d'aquests rols, accedeix a myroom amb les teves claus d'accés a la plataforma.

2. Fes clic a l'apartat docents, ubicat en el menú superior.

3. Fes clic al botó Afegeix docent, que trobaràs a la part superior dreta de la pantalla.

Captura de Pantalla 2022-08-17 a las 11.26.14

4. Accediràs a la següent pantalla, on hauràs d'emplenar els camps obligatoris.

És molt important que et fixis en el rol que assignes, ja que d'ell dependran els permisos que tindrà cada docent. Si vols saber què pot i què no pot fer cada rol, pots veure-ho si passes el ratolí per sobre de la ⓘ del quadre de rol a myroom o bé consultant aquest article.

Per finalitzar, fes clic a Desar els canvis.

Captura de Pantalla 2022-08-17 a las 12.01.37

5. Un cop hagis registrat el nou usuari, rebràs un correu d'accés a myroom amb els passos que hauràs de seguir per activar el teu compte i accedir.

6. L'Administrador pot activar de forma manual el perfil del professor. Primer, ha de fer clic en el seu nom:

myroom_docents_cat
Posteriorment, haurà de clicar a Canvia contrasenya. Un cop introduïda de forma manual i després de clicar a Desar els canvis (com ocorre també en el cas de l'activació manual d'alumnes), s'activarà el perfil del professor.

canvia_contrasenya_myroom_cat

7. Els professors podran editar ells mateixos algunes de les dades del seu perfil de myroom, després d'haver-hi accedit. L'Administrador de myroom podrà editar també aquestes dades, així com les de l'apartat Dades del docent: t'expliquem com ho pot fer en aquesta entrada.

Si tens cap dubte, pots contactar amb nosaltres a través del nostre sistema d'assistència.

Si utilitzeu correus electrònics amb un domini privat "@colegio", assegureu-vos que teniu habilitada l'opció de rebre correus de la següent direcció: no-reply@tekmaneducation.com