Com accedeixo a myroom?

T'expliquem, pas a pas, com registrar-te i accedir a myroom un cop finalitzat el registre.

1. Un cop l'Administrador/a o el Coordinador/a de myroom t'hagi donat d'alta a la plataforma, t'arribarà un correu electrònic amb l'assumpte Benvinguts a tekman! que et permetrà activar el teu compte.

Recorda revisar la safata de correu no desitjat.

El primer pas que has de fer és clicar a Activar el teu compte de myroom.

2. En el segon pas hauràs d'introduir una contrasenya personal d'accés a la plataforma i validar les dades afegides anteriorment per la persona que et va fer el registre a myroom.

Desa els canvis i... ja has finalitzat el registre!

3. Ja pots accedir a myroom sempre que vulguis des de la url: https://myroom.tekmaneducation.com/

O fent clic a l'apartat myroom de la pàgina web de tekman:

Introdueix el teu usuari i contrasenya i fes clic a Entrar. En cas que el registre s'hagi fet amb el teu compte Google, pots accedir-hi directament des de Entrar amb Google:

Si no recordes la contrasenya d'accés, pots consultar aquest article per recuperar-la:
Com puc recuperar la contrasenya d'accés a myroom?