Com contacto amb tekman si tinc dubtes?

Tens alguna pregunta, suggerència o dubte? T'escoltem!

Qualsevol tipus de pregunta, dubte, inquietut, suggerència, sol·licitut d'informació, etc., ens la pots fer arribar creant un ticket a través del centre d'assistència.

Com?

Entra a la pàgina web de tekman i accedeix a myroom:

1-5

Introdueix el teu usuari i contrasenya i fes clic a Entrar:

2-7598

Un cop dins de myroom, fes clic a l'icona que veuràs a la part inferior dreta de la pantalla:

3a

S'obrirà una pantalla on hauràs d'indicar el teu nom, el correu electrònic on vulguis rebre la resposta, i el motiu de la consulta:

4a

Et donarem resposta el més aviat possible.

Si no recordes la teva contrasenya d'accés a myroom, pots consultar aquest tutorial:

¿Cómo recuperar la contraseña de acceso a MyROOM?