Quins canvis puc realitzar com a Administrador de myroom del meu centre?

Una de les funcions de l'Administrador de myroom és editar/modificar les dades dels professors afegits a myroom. En aquesta entrada t'expliquem què pot fer

L'Administrador de myroom no únicament pot donar d'alta a nous professors, també té la capacitat de poder editar les seves dades i roles dins la plataforma. Només qui tingui el rol d'Administrador podrà editar els perfils de la resta de professors.

Si un professor oblida la seva contrasenya o necessita afegir o modificar dades del seu perfil, haurà d'informar-ho a l'Administrador.

Com procedeixo com a Administrador si vull modificar dades d'altres professors?

1. Clica a la pestanya Docents, que trobaràs a la part superior dreta del menú de myroom.

2. T'apareixerà el llistat de Docents del centre afegits a la plataforma, així com un buscador que et permetrà trobar ràpidament la persona a qui necessitis modificar les dades. Clica el seu nom i t'apareixeran les seves dades.

myroom_docents_cat
Des d'aquest nou espai podràs editar el nom i cognoms del docent, el seu idioma de perfil, la seva direcció de correu i la seva contrasenya. A més, i a diferència de la resta de rols de myroom, si ets Administrador pots editar l'apartat Dades del docent, que inclou els rols dins de myroom, el seu càrrec en el centre i l'etapa i els programes amb els què treballa.

myroom_admin_cat_ok

Un cop hagis configurat el perfil d'acord a les vostres necessitats, clica a Guardar canvis. Ja ho tens!