Com edito el meu perfil a myroom?

T'expliquem com editar el teu perfil a myroom

Per editar el teu perfil a la teva plataforma de gestió d'aula, accedeix a myroom i fes clic al teu nom, ubicat a l'extrem dret del menú superior:

menu_myroom_cat

Veuràs que s'obre un desplegable, des d'on hauràs clicar a El meu perfil:

perfil_myroom_cat

Des d'aquest espai, podràs modificar les dades de tots els camps, excepte el Rol a myroom (que només pot ser modificat per la persona amb el rol d'Administrador de myroom).

el_meu_perfil_myroom_cat

Per finalitzar, després d'haver introduït les modificacions desitjades, clica a Desar canvis. Ja has modificat el teu perfil!

Si tens qualsevol dubte o necessites modificar algun camp de l'apartat Dades del docent, posa't en contacte amb l'Administrador de myroom del teu centre. En aquesta entrada t'expliquem quins camps del perfil docent pot modificar l'Administrador myroom.