Com creo una classe a ONMAT?

Configura la teva classe d'ONMAT perquè s'ajusti a les teves necessitats.

1. Accedeix a la teva sessió d'ONMAT. En el menú superior, fes clic a Classes:

classe_onmat_banc_cat

2. A continuació, clica a Crear:

S'obrirà un desplegable que et permetrà importar les classes ja creades a Google Classroom o Microsoft Teams. També podràs Crear una nova classe de forma manual.

Des dels següents enllaços pots veure l'explicació de com importar les teves classes des de cada plataforma:

Com creo la meva clase d'ONMAT amb Google Classroom?
    Com creo la meva classe d'ONMAT amb Microsoft Teams?

3. Per crear la classe manualment, després de clicar a Crear, introdueix les dades del teu grup:
    1. Curs: selecciona el curs al qual pertany el teu grup.
    2. Nom del grup: posa el nom de la teva elecció per al grup.
    3. Selecciona un professor: selecciona tots els professors donats d'alta a myroom que vulguis que tinguin accés al grup.
    4. Convidar alumnes: escriu dins el requadre següent les direccions de correu electrònic dels alumnes que formaran part del grup. En aquesta entrada t'expliquem com convidar el teus alumnes a ONMAT.

onmat_knowledge3_cat (1)
    5. Un cop hagis emplenat els camps, clica a Guardar classe.
  4. A continuació, se't redirigirà de nou a la secció Classes, i veuràs que el teu grup ja ha estat creat:

onmat_knowledge4_cat
  5. Els teus alumnes rebran un missatge d'activació a la direcció de correu amb la qual els has donat d'alta per activar el seu perfil. Un cop actius, ja podran accedir a la plataforma.