Com creo la meva classe d'ONMAT amb Google Classroom?

Gràcies a la integració amb Classroom, podem importar a ONMAT els grups que tinguem creats a la plataforma de Google.

Per crear una nova classe (a la secció Classes del menú superior), hauràs de clicar l'opció Crear:

Des d'aquí, tens la possibilitat de:

(1) Fer-ho de forma manual amb el botó Crear una nova classe

(2) Importar-la des de la plataforma de gestió d'aula de Google amb el botó Importar de Google Classroom.

Si vols importar-la, hauràs de clicar a Importar de Google Classroom.

onmat_bc_importar_cat

importar_classroom_cat

Selecciona el compte de Google des d'on vulguis importar la teva classe i introdueix les credencials d'accés.

onmat_cloud_cat

Selecciona la informació del teu compte de Google Classroom a la què vulguis que accedeixi ONMAT.

onmat_accessos_google_cat

Selecciona la classe que necessitis importar i clica a Afegir a les meves classes:

Introdueix les dades de la teva classe, com el curs, el nom que li vulguis posar i els professors que necessitis assignar-li (els alumnes ja vindran assignats per la importació de Classroom). Un cop hagis configurat la classe segons les teves preferències, clica a Guardar classe.

onmat_cat_profes
onmat_guardar_classe_cat

Fet! Ja has importat correctament la teva classe des de Google Classroom a ONMAT.

importacio_ok_google_cat