On puc consultar les condicions de compra?

T'expliquem com consultar les condicions de compra per a comandes i devolucions. És molt fàcil!

Les condicions de compra per a comandes i devolucions les trobaràs a myroom > Les meves comandes. Per a accedir a la plataforma de comandes, has de tenir el rol de Financer/a o Administrador/a a myroom.

Si ets l'o la responsable de fer comandes en el teu centre i no tens accés a la plataforma, contacta amb la persona encarregada de gestionar usuaris (un Administrador/a en myroom).

Frame 602

Fes clic en el desplegable situat a la cantonada superior dreta (on apareix el nom del teu centre) i, després, en Condicions de compra.

Frame 603

Si tens algun dubte durant el procés, pots contactar amb nosaltres a través del nostre sistema de tickets. També pots consultar el nostre tutorial Com contacto amb tekman si tinc dubtes?