Com contacto amb tekman si tinc dubtes?

Tens alguna pregunta, suggeriment o dubte? T'escoltem!

Introdueix un ticket a través del centre d'assistència. D'aquesta manera, traslladaràs a tekman qualsevol tipus de pregunta, dubte, inquietud, suggeriment, sol·licitud d'informació, etc.

Com?

1. Accedeix a la pàgina web de myroom.

2. Introdueix el teu usuari i contrasenya i fes clic a Entrar. Ja tindràs accés a myroom.

3. Un cop dins de myroom, fes clic a la icona que trobaràs al cantó inferior dret de la pantalla:

4. S'obrirà una finestra on hauràs de respondre una sèrie de preguntes fins a arribar a descriure el motiu de la teva consulta.

Et respondrem tan aviat com sigui possible, dins un termini d'entre 24 i 48 hores.

Si no recordes la teva contrasenya d'accés a myroom, pots consultar aquest tutorial:

Com recupero la contrasenya d'accés a MyROOM?