Com realitzar una devolució?

Des de la nostra plataforma tkOrders podràs gestionar les devolucions tant de llicències com de material adquirit.

• Inicia sessió a myroom introduint les teves credencials d'accés.
  • En el menú superior, clica a les meves comandes (només visible per al rol de financer/a*).

*Financer/a és la persona autoritzada per part del centre per realitzar comandes i devolucions. Si necessiteu més d'un financer/a, contacta amb l'administrador de myroom del teu centre perquè el doni d'alta.

• Selecciona la comanda del curs actual:

• Clica a Ajustar comanda, situat a la part superior dreta de la pantalla:

Pas 1: Ajustament de la comanda

A la columna Retornar indica les quantitats a retornar, assegurant-te sempre de desar la quantitat modificada.

Pas 2: Facturació

Selecciona la direcció de facturació de la devolució (pots escollir-ne més d'una) i associa-li els productes. En cas de ser necessari, pots crear una nova direcció clicant a Afegir direcció.

my room pedido final

- Pas 3: Lliurament

Un cop introduïda la direcció de lliurament, clica a Acceptar i continuar.

my room 2 final

- Pas 4: Data de recollida

Per a les devolucions són fins a 7 dies hàbils, excepte les Canàries, que ascendeix fins a 10-14 dies hàbils

A l'última pantalla hi veuràs un resum de la teva comanda de devolució. Revisa que totes les dades indicades siguin correctes. Per poder finalitzar la devolució, accepta les condicions de compra, política de cookies i privacitat, i clica a Confirmar comanda.

Si la devolució s'ha confirmat correctament, t'apareixerà un banner taronja momentani en el centre superior de la pantalla, indicant que La teva comanda s'ha modificat correctament.

Podràs trobar el comprovant de la comanda a l'històric de modificacions de comandes. A més, rebràs un mail de confirmació de la comanda de devolució.

Si tens qualsevol problema durant el procés, no dubtis en contactar-nos (Com contacto amb tekman si tinc dubtes?).