Com puc canviar la meva contrasenya de myroom?

T'expliquem com canviar la teva contrasenya de myroom de forma ràpida.

Si no recordes la contrasenya d'accés a myroom, has de seguir els passos del tutorial següent: Com puc recuperar la contrasenya d'accés a myroom?

Si recordes la contrasenya d'accés a myroom i el que vols és modificar-la, has d'accedir a myroom i seleccionar l'apartat El meu perfil:

Captura de Pantalla 2022-08-17 a las 9.55.27

Fes clic a Cambiar contraseña:

Captura de Pantalla 2022-08-17 a las 10.01.52

Introdueix la nova contrasenya, tingues en compte els requisits, i fes clic a Canvia contrasenya per a què el canvi s'efectuï

Captura de Pantalla 2022-08-17 a las 10.03.22

La pròxima vegada que accedeixis a myroom ja podràs fer servir la nova contrasenya.