De quins materials disposo com a docent a Ludilletres Primària?

T'expliquem els materials per al docent que proposa Ludilletres.

Els materials per al docent es referencien a la Guia del mestre i els trobaràs a myroom: Ludilletres > Curs > Recursos docent.

Captura-1

• Guia del mestre: és un document d’ús principal i diari del mestre, que inclou els apartats següents:
    Concreció del projecte: indica el tòpic generatiu, els fils conductors, les metes de comprensió, les intel·ligències múltiples i els continguts que es treballen en cada projecte.
    Esquema de les sessions: permet visualitzar, de manera ràpida, el tipus de sessió, agrupació, contingut, metodologia, tipus d’activitat i tipus d’avaluació utilitzada.
    Sessions: detallen la tipologia de sessió, les dimensions, les competències, els ítems d’avaluació i els recursos. Aquest apartat també descriu la seqüència didàctica. Algunes sessions inclouen l’apartat Estem amb tu, que ofereix suggeriments i propostes de gestió de l’aula.
    Solucionari: és una rèplica del Llibre de l’alumne, amb la solució de les activitats.
  • Dictats: ofereix una bateria de dictats seqüenciats per projectes. A més de cada dictat pròpiament, inclou les especificitats ortogràfiques que s’hi treballen.
  • Instruments d’avaluació.
  • Programacions d’aula.
  • Programacions didàctiques.