Com accedeixen els meus alumnes a CiberLudilletres?

T'expliquem els senzills passos que els teus alumnes han de seguir per accedir a CiberLudilletres Primària.

Per poder accedir a CiberLudilletres, els alumnes han d'entrar a aquesta pàgina i iniciar sessió. Els teus alumnes només hauran de completar dos camps:

• usuari: han d'introduir l'usuari amb el qual estan registrats a myroom o l'email que hi tinguin associat.
  • contrasenya: tots els alumnes tindran com a contrasenya emat2021, excepte els usuaris d'EMAT Digital que mantenen la seva contrasenya. L'alumne podrà canviar la contrasenya sempre que tingui un email associat.

Si els emails associats al Cíber o a EMAT Digital són de Google, podran iniciar sessió a través d'aquesta opció.

Accedeix a CiberLudilletres

En l'apartat Seguiment Veure alumnes pots consultar el nom d'usuari de cada alumne:

A més, CiberLudilletres també té l'opció de descarregar les credencials. Accedeix a SeguimentVeure alumnes i després fes clic a descarregar credencials. Així tindràs un Excel amb el nom dels alumnes del grup, els seus usuaris i els seus emails, en cas que n'hi tinguin cap d'associat.

Si algun dels teus alumnes té problemes per accedir, pots consultar aquest tutorial.