Què és tekman digital?

T'expliquem en què consisteix aquest espai digital dirigit als teus alumnes.

tekmandigital és el nou univers digital en el què els teus alumnes podran seguir gaudint de la seva experiència d'aprenentatge en un entorn virtual.

A tekmandigital hi hem agrupat totes les eines de treball de cada programa perquè els teus alumnes hi accedeixin en un sol clic. Des d'aquest espai podran consultar el Llibre de l'alumne i accedir a totes les plataformes d'aprenentatge proposades en el programa. La millor forma de divertir-se aprenent!

tekmandigital cat emat tekmandigital cat superlletres