Per què els meus alumnes no poden accedir a EMAT Digital?

T'expliquem les comprovacions que has de fer si algun dels teus alumnes no pot accedir a la seva sessió.

Si algun dels teus alumnes té dificultats per accedir a EMAT Digital, fes les comprovacions següents:

1. Revisa que l'alumne estigui donat d'alta i assignat a un grup. Pots revisar en qualsevol moment l'usuari dels teus alumnes des de myroom Alumnes, i veure si estan assignats a un grup des de l'apartat Alumnes de la Configuració d'EMAT Digital.
  2. Si l'alumne té un correu electrònic al seu perfil, pot canviar-se la contrasenya fent clic a ¿Has oblidat la teva contrasenya?. Li arribarà un email al seu correu per canviar-se la contrasenya.
  3. Si l'alumne s'ha registrat amb el seu correu Google, pot accedir a la plataforma amb l'opció Continuar amb Google.
  4. Si no has introduït un correu electrònic quan donaves d'alta els teus alumnes, hauran d'accedir a la plataforma amb la contrasenya emat2021. Revisa que l'alumne estigui introduint correctament el seu usuari i contrasenya.