Com creo els meus grups a EMAT Digital?

T'ensenyem com crear els teus grups i assignar els teus alumnes perquè puguin començar a treballar amb EMAT Digital.

A aquest vídeo t'expliquem com pots crear els teus grups i assignar els teus alumnes. Si encara no has creat els teus alumnes, pots consultar aquesta guia.

1. Accedeix a l'apartat de Configuració d'EMAT Digital:
  2. Vés a l'apartat Grups i fes clic a Nou grup:
  3. Afegeix el nom del teu grup, selecciona el curs amb el desplegable, i afegeix els professors que tindran accés a aquest grup. Des d'aquí també pots afegir els teus alumnes. Aquesta informació la podràs editar posteriorment quan vulguis.

Els teus alumnes no podran accedir a la plataforma fins que no se'ls hagi afegit a un grup;