Les famílies tenen accés a la pissarra digital?

La pissarra digital és un recurs ideal per repassar i seguir aprenent de forma divertida, també des de casa!

Les famílies poden accedir des de casa a la pissarra digital d'EMAT amb un sol clic a tekmandigital, el nou univers digital en el qual els teus alumnes podran seguir gaudint de la seva experiència d'aprenentatge de les matemàtiques en un entorn virtual.

Des de tekmandigital podran:

• Practicar el que han après a classe amb CiberEMAT
  • Treballar amb fitxes a EMATDigital
  • Aprendre a programar
  • Jugar amb la geometria
  • Practicar amb la pissarra digital

En aquesta entrada us expliquem com poden accedir els alumnes a tekmandigital.