Com generar els usuaris i contrasenyes dels teus alumnes?

Expliquem com establir els noms d'usuari i les contrasenyes dels teus alumnes d'infantil i primària per a tekman digital des de myroom.

Els alumnes accedeixen a tekman digital amb el seu nom d'usuari (o correu electrònic) i la seva contrasenya, que pot ser compartida per a tota la classe o individual.

Genera els noms d'usuari i la contrasenya per primera vegada

Per generar els noms d'usuari i la contrasenya dels teus alumnes, has de crear la teva classe: accedeix a el meu centre a myroom, ves a Alumnes, fes clic a Afegeix alumnes i a Afegeix una classe d'alumnes.

En el procés de crear la classe, quan donis d'alta els alumnes i els assignis a una classe, myroom generarà automàticament un nom d'usuari per a cadascun d'ells. Pots modificar els noms d'usuari fent clic als tres punts de l'alumne.

En el següent pas, hauràs d'introduir una contrasenya per a tots els alumnes de la classe. Recomanem que sigui una contrasenya senzilla i fàcil de recordar, amb 4 números o lletres.

Fes clic a Crear contrasenya i, fet! Els teus alumnes ja poden accedir a tekman digital amb el seu nom d'usuari (o correu electrònic) i la contrasenya.

Pots descarregar una llista amb tots els noms d'usuari dels teus alumnes accedint a l'apartat Classes de el meu centre. Allà, entra a la classe, fes clic als tres punts i a Descarrega llistat d'alumnes. Baixaràs un fitxer que podràs importar en Excel.

Modifica la contrasenya dels teus alumnes

Canvia la contrasenya per a tota la classe

Si vols canviar la contrasenya per a tots els alumnes d'una classe, ves a Classes a el meu centre, entra a la classe, fes clic als tres punts i a Nova contrasenya per a tot el grup. Ara pots establir una nova clau compartida perquè els alumnes accedeixin a tekman digital.

Canviar la contrasenya individual dels teus alumnes

Si prefereixes que els teus alumnes tinguin contrasenyes individuals, pots modificar les claus de cadascun d'ells des de Classes de el meu centre. Entra a la classe i a l'alumne la contrasenya del qual vols modificar. Aquí podràs establir una nova clau d'accés fent clic a Canviar contrasenya.

Important! Recorda compartir les dades d'accés amb els teus alumnes cada vegada que les modifiquis, siguin els noms d'usuari o les contrasenyes.

El teu alumne ha oblidat la  contrasenya? En aquest article expliquem com solucionar-ho.