Com veig el progrés dels meus alumnes a CiberEMAT Infantil?

Pots consultar la sessió actual de l'alumne, la nota Mitjana i la Valoració parental de tots els teus alumnes.

Per fer el seguiment dels teus alumnes, accedeix a CiberEmat Infantil amb el teu usuari de professor. Selecciona el grup que vulguis veure:

image-Aug-23-2021-08-25-51-60-AM

Fes clic en l'apartat Seguiment:

image (1)-Aug-23-2021-08-25-51-49-AM

Aquí pots consultar la sessió en què es troben els alumnes en aquest moment (sessió actual), la puntuació mitjana (mostra la valoració mitjana de les últimes tres sessions. Aquesta puntuació recull únicament els resultats obtinguts durant el primer intent i pot no coincidir amb la que visualitza l'alumne si ha fet diversos intents) i la valoració parental que té cada alumne. També pots veure els comentaris que ha deixat (l'opció valoració parental només s'activa quan l'alumne ha completat com a mínim 3 sessions de CiberEMAT Infantil):

image (2)-Aug-23-2021-08-25-51-51-AM

Si fas clic sobre un alumne, podràs veure el detall dels resultats per bloc i les valoracions parentals que té l'alumne:

image (3)-1