Com accedeixo a CiberEMAT Intanfil?

T'indiquem com pots accedir a la teva sessió de professor.

Per poder entrar a CiberEMAT Infantil cal que tinguis en el teu usuari de myroom el paper professor assignat. En cas de no tenir-lo, posa't en contacte amb l'administrador de myroom.

Tens dues formes d'accedir a la teva sessió de CiberEMAT Infantil:

1. Accedeix a la teva sessió de MyRoom i ves a Programes. Selecciona el programa EMAT.
    Frame 497
  2. En el menú de la dreta hi trobaràs el botó Aplicacions, on estàn els accesos a les dieferents aplicacions de tekman.
    Captura de Pantalla 2022-09-02 a las 8.51.24
  3. Fes click al banner de CiberEmat:
    Frame 498

O bé, pots escriu directament al navegador l'adreça www.ciberematinfantil.com. Pots accedir a la teva sessió de professor amb les teves mateixes claus d'MyRoom: