Com edito els meus alumnes a myroom?

Pots consultar i editar les dades dels teus alumnes sempre que ho necessitis

Per editar les dades dels teus alumnes, has d'accedir a la secció alumnes, ubicada en el menú superior de la pàgina:

onmat_myroom1_cat

Aquí hi podràs veure l'estat de l'alumne (actiu o pendent d'acceptar la invitació), el nom i cognoms, el nom d'usuari, el nombre de grups on hi forma part i l'etapa a la qual pertany.

Per editar les dades de l'alumne, has de fer clic a la fila que conté la informació de l'alumne concret.

onmat_myroom2_cat

Et dirigirà a aquesta pàgina, des d'on podràs editar totes les dades de l'alumne clicant sobre Edita alumne:

onmat_myroom3_cat

Un cop clicat, podràs modificar els diferents camps de l'alumne, com el nom, cognoms, data de naixament o direcció de correu electrònic. El nom d'usuari dels alumnes de primària no es pot modificar. Un cop realitzades les modificacions que consideris necessàries, fes clic a Desa els canvis.

En el cas dels alumnes de secundària, fes clic a Canvia contrasenya i afegeix-la manualment. D'aquesta manera, s'activarà el perfil de forma manual.

onmat_myroom4_cat

La contrasenya ha estat introduïda i l'alume ha estat activat correctament!