Com convido els meus alumnes a ONMAT?

Els teus alumnes només podran treballar amb ONMAT quan estiguin dins una classe. T'expliquem com fer-ho!

1. Accedeix a la teva sessió d'ONMAT. En el menú superior, fes clic a Classes:

classe_onmat_banc_cat

2. A continuació, clica a Crear o a Importar. L'opció Crear et permet crear les classes de forma manual:

onmat_knowledge2_banc_cat

3. Un cop hagis emplenat els camps de Curs i Nom de grup i hagis seleccionat el professor encarregat de la classe, hauràs d'Invitar els alumnes.

onmat_knowledge7_cat

En el requadre que t'hem marcat en vermell a la imatge d'aquí a sobre, escriu o copia i enganxa les direccions de correu dels alumnes.

omnat_knowledge8_cat
Un cop afegits, fes clic a Guardar classe, així els alumnes es carregaran correctament dins l'aula.

5. Si vols, pots revisar que els alumnes s'han carregat correctament accedint al grup des d'Editar: des d'allà veuràs el llistat dels alumnes carregats dins la classe.

onmat_knowledge9_cat

6. Els alumnes rebran a la safata d'entrada de la seva direcció de correu un missatge per activar el seu compte. Des d'aquest moment, disposen de 7 dies per activar el seu compte. Des de l'espai de Classes pots veure els alumnes actius i aquells que tenen pendent l'activació del seu compte.

onmat_knowledge10_cat

Si no l'activen a temps (abans dels 7 dies després de la invitació), hauràs de tornar a enviar-los la invitació des de l'espai Classes.

onmat_knowledge11_cat
També ho pot fer el professor des de myroom. En aquesta entrada t'expliquem com!