Com accedeixen els alumnes a tekman digital?

Expliquem els accessos a tekman digital, l'espai digital dels teus alumnes en infantil i primària.

tekman digital és l'espai per als teus alumnes, des del qual entren a totes les eines i recursos del programa. Per accedir-hi, han d'anar a www.tekmandigital.com i introduir les seves dades d'accés.

Important! Perquè els teus alumnes puguin accedir a tekman digital, has d'haver-los donat d'alta i assignat a una classe. En aquest article tens totes les indicacions per crear la classe i assignar alumnes.

A infantil, accedeixen amb el nom d'usuari i una contrasenya genèrica per a tota la classe.

Important! S'ha eliminat l'accés amb el correu de la família a infantil. A partir del curs 2024-25 només s'accedeix amb el nom d'usuari.

A primària, poden accedir amb el nom d'usuari o el correu electrònic i una contrasenya genèrica (o particular, si s'ha modificat).

Aquí tens més informació sobre la generació de contrasenyes a infantil i primària.

El teu alumne ha oblidat la contrasenya? En aquest article expliquem com solucionar-ho.