Què són els bits de Ludilletres Infantil?

T'expliquem què és el programa de bits que proposa Ludilletres.

Els bits són un mètode potencial que en etapes posteriors afavoreix l’aprenentatge de forma
significativa. Amb els diferents bits s'ofereix als alumnes l’oportunitat d’obtenir molta
informació i, alhora, una capacitat excel·lent d’aprenentatge. Això aplanarà el camí com a
estudiants i els ajudarà a ser més feliços (Doman, 2010).
Ludilletres ofereix una plataforma digital en què trobareu la programació de bits seqüenciada sessió a sessió. A més, els bits estaran locutats. Tot i així, si els volem passar d’una manera més tradicional, hem de llegir i passar els bits un darrere l’altre, mostrant-los el mínim temps possible, de manera que no triguem més d’un segon per bit i no deixem cap interval entre un bit i un altre. A la guia del mestre s’inclouen propostes sobre la passada de bits, quins bits passar i quines activitats complementàries podem fer amb ells.
El programa de bits que presenta Ludilletres proporciona informació al nen, li augmenta les
possibilitats intel·lectuals, especialment la intel·ligència visual, l’auditiva i la memòria, li estimula la curiositat sobre aprenentatges posteriors, li estimula els hemisferis cerebrals, li millora l’atenció i la futura concentració i facilita que aprengui més de pressa.