Com desassigno a un alumne d'un grup de Ciberludi.cat?

Si ho necessites, pots desassignar i tornar a assignar els alumnes d'un grup a un altre.

Entra a Ciberludi.cat i fes clic al símbol Gestió de grups situat al lateral esquerre:

Busca el teu grup i fes clic a Dades de grup:

Selecciona l'opció Afegir alumne:

Els alumnes assignats a aquest grup apareixeràn ja seleccionats. Desmarca l'alumne que vulguis desassignar i fes clic a Confirmar per a guardar els canvis:

Revisa que la informació sigui correcta i torna a confirmar els canvis:

Si t'has equivocat, pots fer clic a Neteja les dades i el grup tornarà a l'estat original.

Ja has desassignat a l'alumne del grup. Ara el pots assignar al grup que correspongui.