Com assigno els meus alumnes al seu grup a Ciberludi.cat?

Perquè els teus alumnes puguin accedir a la seva sessió, han d'estar assignats al seu grup classe.

Per poder afegir els teus alumnes als seus grups has d'accedir a la teva sessió de professor a Ciberludi.cat i anar a l'apartat Gestió de grups:

Ves a l'apartat Dades de grup:

Fes clic a la opció + Assigna o desassigna alumnes:

En el desplegable emergent, selecciona tots els alumnes que vulguis afegir al grup i fes clic a Confirma:

Comprova que les dades són correctes i torna a Confirmar els canvis:

Els teus alumnes ja han estat afegits al grup:

Un cop afegits a un grup, als alumnes se'ls generen les claus d'accés a la seva sessió de ciberludi.cat. Pots consultar les seves claus sempre que ho necessitis des de l'apartat Seguiment:

Aquí veuràs el Codi de classe del grup, el nom d'usuari i la contrassenya de l'alumne:

Els teus alumnes han d'intruduïr aquestes tres claus per accedir a Ciberludi.cat.