Utilitza el teu calendari de Google Classroom amb ONMAT

Amb Classroom pots calendaritzar les activitats dels teus alumnes de forma ràpida i senzilla

A les activitats d'ONMAT hi trobaràs el símbol de Google Classroom, a l'apartat de Compartir. Clica la icona:

onmat_google_1_cat

Com a docent, podràs escollir el grup amb el qual vulguis compartir la tasca. Un cop seleccionat, clica a Ir.

Escull el nom que apareixerà com a títol de la tasca, així com la data d'entrega, quins alumnes vols que la vegin, la puntuació i les instruccions. Un cop emplenat, clica a Crear tarea.

Al tauler de l'alumne i del professor hi apareixerà l'activitat planificada:

A més, la tasca creada apareixerà també al calendari: