Quins són els requisits tècnics de les plataformes?

Indiquem els dispositius recomanats i altres suggeriments tècnics per al correcte funcionament de myroom, tekman digital i altres eines digitals.

Es pot accedir a les plataformes digitals de tekman des de qualsevol dispositiu, iPad o tauleta Android.

• Si s'accedeix des d'un iPad, recomanem la versió 15 en endavant.
  • Si s'accedeix amb una tauleta Android, recomanem actualitzar la versió d'Android a una versió superior a la 9.

L'actualització de la versió es pot fer des de la configuració de la tauleta: Configuració > Informació/estat de la tauleta > Actualització del sistema. Accedeix aquí i descarrega l'última versió.

Navegadors recomanats

• Android: Chrome.
  • iPadOS: Safari o Chrome (preferiblement Safari).
  • PC o Chromebook: preferiblement Chrome o Mozilla.
  • Mac: Safari.

Per facilitar l'ús de les plataformes digitals, assegura't de tenir habilitades, en la xarxa i en els perfils instal·lats als dispositius dels professors i alumnes, les següents dependències externes:

https://www.tekmandigital.com/

https://api-js.mixpanel.com/

myroom.tekmaneducation.com

cdn.amplitude.com

lookerstudio.google.com

googleads.g.doubleclick.net

js.hs-analytics.net

js.hs-banner.com

js.hs-scripts.com

js.hsadspixel.net

js.hsleadflows.net

js.usemessages.com

inlinemanual.com

track.hubspot.com

webpack://

www.google-analytics.com

www.google.com

www.google.es

www.googleadservices.com

www.googletagmanager.com

wss://api.appcues.net

https://fast.appcues.com/

fonts.googleapis.com

https://p18a.tekman.cloud/

https://materials-api.tekman.cloud/

https://material.tekman.cloud/

https://themes.googleusercontent.com/

https://fonts.gstatic.com/

https://player.vimeo.com/

https://f.vimeocdn.com/

https://www.gstatic.com/

https://i.vimeocdn.com/

https://fresnel.vimeocdn.com/

https://player.vimeo.com/