Quins requisits tècnics té la plataforma digital ONMAT?

Et donem algunes recomanacions per treballar amb ONMAT

Requeriments tècnics mínims (recomanació)

• Equip amb 2GB RAM.
  • Navegador Chrome per a PC a Windows, Safari per a Mac. Si treballes amb una tablet Android és important no utilitzar el navegador per defecte, i descarregar l'última versió de Google Chrome.
  • Connexió a internet de 750 Kb/s mínim.
  • Es recomana l'ús de portàtils i ordinadors de sobretaula abans que de tabletes.
  • Si s'utilitza tableta, es recomana l'ús d'un teclat bluetooth. A més, es recomana utilitzar-les en format horitzontal, no en vertical, per garantir la correcta visualització de la plataforma.
  • Les aplicacions estan pensades per a l'ús de l'alumne des de tot tipus de dispositius i per a la visió del professor des d'un ordinador. En cas que el docent no hi accedeixi des d'un ordinador, pot experimentar vistes que no estiguin del tot optimitzades.
  • Dimensions: si el dispositiu és iOS, és preferible que sigui superior a 10 polzades, per garantir l'ús optimitzat de l'aplicació.

Si estàs utilitzant un dispositiu amb una pantalla massa petita, t'apareixerà un missatge indicant que una pantalla més gran et permetria treballar de forma més còmoda. De totes maneres, tens l'opció de continuar treballant si fas clic a Continuar igualment

Els sistemes operatius que recomanem són:

• iPad: iPadOS 14 o posterior
  • ChromeBook: Chrome OS o posterior
  • Tablet Android: Android 9 o posterior
  • PC: Windows 10 o posterior
ONMAT ja no té suport per a Windows 7. Des del 14 de gener de 2020, Microsoft ha decretat el "Final de vida" (End of Life) de Windows 7. A tekman vam estendre aquest suport fins al final del curs 19/20. Per tant, no podem assegurar que les millores i les actualitzacions que estem realitzant en qualsevol dels nostres programes online siguin 100% compatibles amb el sistema operatiu Windows 7. Microsoft comparteix diversos consells per a usuaris que encara no han actualitzat el seu sistema operatiu.

Dependències externes i requeriments ONMAT:

https://onmat.cloud/
http://onmat.es/
http://onmat.net/
http://onmat.cat/
http://onmat.com.ec/
http://onmat.com.mx/
https://code.jquery.com/
http://cdn.mathjax.org/mathjax/latest/MathJax.js
https://www.geogebra.org/
https://inlinemanual.com/
https://app.inlinemanual.com/
https://onmat.blob.core.windows.net/
https://www.google-analytics.com/analytics.js
https://fonts.googleapis.com/
https://fonts.gstatic.com/s/
http://zp.tekmanbooks.com/
https://*.tekmaneducation.com
https://youtu.be/
https://www.mindmup.com/
https://mahara.org/
https://vimeo.com/
https://www.wiris.com/
https://www.hotjar.com/
https://static.hotjar.com/
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com
https://cdn.amplitude.com