Quins requisits té CiberEMAT Infantil?

T'indiquem els dispositius recomanats i altres suggeriments per al correcte funcionament de CiberEMAT Infantil.

Pots fer servir CiberEMAT Infantil a qualsevol dispositiu.

Et detallem a continuació les recomanacions que et fem des tekman per a l'òptim funcionament de la plataforma:

Si accedeixes des d'un Ipad, recomanem la versió 13 en endavant.

Si accedeixes amb una tauleta Android, et recomanem actualitzar la versió d'Android a una versió més gran a la 7. Pots fer-ho des de la configuració de la tauleta: Configuració> Informació / estat de la tauleta> Actualització de el sistema. Accedeix aquí i descarrega l'última versió.

Dimensions: en iOS preferiblement un dispositiu superior a 10 polzades per garantir l'optimització de l'ús de l'aplicació.

Navegador recomanat per Android: Chrome o Modzilla. Per iOS, Safari o Chrome, preferiblement Safari. En PC amb Windows preferiblement Chrome, des d'un MAC el navegador recomanat és Safari.

Les aplicacions estan pensades per a l'ús de l'alumne des de tot tipus de dispositius i per a la visió de l'professor des de PC, en cas contrari, l'accés de professor pot experimentar vistes que no siguin de el tot optimitzades.

A més, et suggerim esborrar les cookies de el navegador o accedir a incògnit, sobretot si accedeixes amb més d'un usuari en el mateix dispositiu.

Dependències externes

https: //*.tekmaneducation.com

http://zp.tekmanbooks.com/

https://ciberematinfantil.com

https://www.google-analytics.com/analytics.js

https://fonts.gstatic.com/s/

https://youtu.be/

https://stcibersprowe.blob.core.windows.net