Quins avantatges aporta la neuroeducació en l'àmbit educatiu?

El marc científic de la neurociència aplicat a l'educació ofereix un context que permet tenir en compte la maduració evolutiva dels nens per a la creació de propostes didàctiques.

La neuroeducació permet dissenyar una sèrie de pràctiques i activitats adequades a cada moment evolutiu i pensades perquè els nens aprenguin sempre en funció del seu ritme d'aprenentatge.

El més interessant d'aquesta disciplina és conèixer la manera en què poden integrar-se aquests coneixements en la pràctica educativa diària, a través de la programació, de la metodologia, de la interacció amb els alumnes en el dia a dia i fins i tot de la selecció dels eixos vertebradors dels programes.

En el vídeo següent, David Bueno, director de la Càtedra de Neuroeducació UB - EDU1ST, ens explica els avantatges de l'aplicació de la neuroeducació a l'aprenentatge.