He de fer totes les sessions que especifica la programació d'EMAT Primària?

T'expliquem com planificar el curs.

Treballar totes les sessions permetrà arribar a objectius curriculars, de manera que és recomanable fer-les totes, ja que EMAT és un programa cíclic en què els continguts més significatius es van introduint, reforçant i practicant durant tot el curs.

La Guia didàctica és l'instrument que serveix de suport per conèixer com es pot organitzar, programar i planificar un curs amb EMAT Primària.

No obstant això, els dies lectius i el calendari de cada centre escolar té les seves especificitats. Per això, la Guia didàctica, disponible a myroom, és l'acompanyament ideal per conèixer com programar i planificar cada curs escolar, coneixent a més quines són les sessions que es poden obviar i quin és el desenvolupament curricular de cada curs.

És important recordar que la Unitat 1 de tots els cursos és sempre de repàs i que pots seleccionar les sessions que vulguis fer segons les necessitats dels alumnes de la teva classe.