Com recupero la meva contrasenya a ONMAT?

T'expliquem com canviar la teva contrasenya de forma fàcil i ràpida.

Si has oblidat la teva contrasenya d'ONMAT, no et preocupis! Pots canviar-la fàcilment seguint aquests passos:

1. Des de la pàgina d'inici d'ONMAT, fes clic a Has oblidat la teva contrasenya?

onmat_bc_6
  2. Introdueix la direcció de correu electrònic amb la qual et vas registrar a ONMAT i clica a Recibir enlace:

3. Rebràs un correu amb l'assumpte Restablece tu contraseña de tekman a la direcció de correu electrònic que has introduit. Clica a Restablecer mi contraseña:

4. Introdueix la teva nova contrasenya, tenint en compte que compleix les condicions de seguretat indicades. Fes clic a Cambiar contraseña:

5. Si ho fas correctament, t'apareixerà aquest missatge confirmant el canvi. Ja pots accedir a la plataforma amb la teva nova contrasenya!