Com puc exportar les qualificacions d'ONMAT?

Els professors tenen l'opció de rebre per correu un document Excel amb les qualificacions dels exercicis i proves autocorregibles

Com a docent, pots sol·licitar rebre un document Excel a la teva direcció de correu amb les qualificacions dels exercicis següents: Camp Base, Oxigen, Repte i Posa't a prova.

Per sol·licitar-lo, dirigeix-te a la secció El meu curs i fes clic a Rebre qualificacions:

onmat_qualificacions_cat

Una finestra emergent et permetrà escollir el trimestre o trimestres de les qualificacions que desitgis rebre. Un cop hagis seleccionat els trimestres del teu interès, clica a Rebre:

onmat_rebre_excel_cat

Rebràs un correu a la teva safata d'entrada amb un missatge que conté un arxiu adjunt Excel:

Descarrega l'arxiu adjunt. Ja pots veure les notes personalitzades dels exercicis dels diferents steps!