Com planifico les unitats i les sessions a EMAT Digital?

Planifica com vulguis les unitats per trimestre de cada un dels teus grups.

En aquest vídeo t'expliquem com pots planificar-te. És molt fàcil!

1. Accedeix a l'opció Planificador del Menú d'EMAT Digital.
  2. A la part de la dreta trobaràs els períodes que ja hagis configurat a l'apartat de Configuració. Arrossega cada unitat al trimestre que vulguis.
  3. Una vegada hagis planificat les unitats, t'apareixeran al Calendari.
  4. Des del Calendari pots arrossegar les activitats de cada unitat al dia que vulguis que la realitzin els teus alumnes. Ells veuran als seus calendaris la planificació que marquis aquí.