Com faig el seguiment dels meus alumnes?

T'expliquem com consultar en tot moment el progrés dels teus alumnes.

Per veure l'estat en què es troben els teus alumnes, has d'accedir al Menú d'EMAT Digital i seleccionar l'opció Seguiment:

Aquí podràs consultar el total d'activitats avaluables que el teu alumna ha lliurat, el total d'activitats fetes —avaluables o no— i la nota mitjana del període:

A més, des d'aquí li pots fer arribar comentaris als teus alumnes de forma personalitzada perquè els arribi una notificació, per exemple, si encara no han enviat les activitats calendaritzades i està acabant el termini de temps.