Com avaluo els meus alumnes a EMAT Digital?

Pots introduir i modificar les notes dels teus alumnes de forma ràpida i senzilla sempre que vulguis.

Pots avaluar una activitat des de la mateixa activitat, fent clic a Corregeix:

S'obrirà un quadre on veuràs un desplegable amb tots els teus alumnes i una barra per poder introduir la nota:

Si fas clic a Mostra'ls tots, s'obrirà un desplegable perquè puguis seleccionar a tots els alumnes que hagin contestat l'activitat (amb resposta):

Introdueix la nota movent la barra o escrivint la nota al requadre:

Recorda guardar els canvis, o publicar la nota perquè arribi la notificació als alumnes i l'activitat sigui avaluada.

Una vegada hagis posat nota, pots consultar-la o modificar-la. Accedeix a l'apartat Resultats d'EMAT Digital:

Aquí pots veure la nota mitjana i la nota de cada activitat de tots els alumnes del teu grup:

image-Aug-04-2021-10-24-21-21-AM

Pots editar tant la nota d'una activitat en concret com la nota mitjana fent clic sobre el camp nota; s'obrirà una finestra amb una barra en la qual pots editar la nota:

image (1)-Aug-04-2021-10-25-01-60-AM

Confirma els canvis i es veuran reflectits:

Tingues en compte que els canvis que facis a les notes des de l'apartat de Resultats no es veuran reflectits dins l'activitat, només en aquest apartat.

Si vols que el canvi de la nota es reflecteixi també dins de l'activitat, has d'introduir la nova nota a l'activitat i publicar-la.