Com accedeixo a EMAT Digital?

T'ensenyem com pots accedir com a professor a la teva sessió d'EMAT Digital.

Hi ha dues maneres d'accedir a EMAT Digital.

1. Accedeix a myroom i ves a Programes, i selecciona el programa EMAT. Frame 497-1
  2. Al menú de la dreta trobaràs la pestanya Aplicacions, on hauràs de fer click en el banner d'EMAT Digital.
Captura de Pantalla 2022-09-02 a las 8.51.24Captura de Pantalla 2022-09-02 a las 8.51 1

O bé, accedeix-hi escrivint l'adreça al teu navegador www.ematdigital.com, introdueix les mateixes claus d'accés que a myroom, o directament amb el teu compte de Google.

Captura de Pantalla 2022-09-02 a las 9.29.58