Sóc professor/a i no puc accedir a Ciberludi.cat, què he de fer?

T'expliquem els passos a seguir si no pots accedir a la teva sessió de Ciberludi.cat

Per accedir a Cibreludi.cat és necessari tenir llicències de Ludi. Si no tens llicències, posa't en contacte amb l'Administrador de la teva escola.

Si tens llicències, has d'entrar a myroom amb les teves claus. Un cop dins, fes clic a Programes i selecciona el programa Ludi:

A continuació, fes clic a l'icona CiberLudi:

La pàgina et redirigirà a la plataforma de CiberLudi.cat. Fes clic a la opció

La página te lanzará a la plataforma de CiberLudi.cat, haz clic en la opción Ets professor? Identifica't aquí:

Introdueic les teves claus d'accés a myroom:

Ja estàs dins!

També pots accedir directament escrivint el següent domini al navegador https://ciberludi.cat/teachers/

Si en introduïr les claus t'apareix un error d'autentificació, prova a canviar la contrasenya d'accés a myroom. Si tot i així segueixes presentant problemes, escriu-nos un ticket i ho revisarem de seguida.