Quins requeriments té Ciberludi.cat?

T'indiquem els dispositiu recomanats i altres suggerències pel correcte funcionament de Ciberludi.cat

Pots fer servir Ciberludi.cat en qualsevol dispositiu. A continuació et detallem les recomanacions que fem des de tekman per l'òptim funcionament de la plataforma:

Si accedeixes des d'un Ipad, et recomanem fer servir la versió 13 en endavant.

Si accedeixes amb una tauleta Android, et recomanem actualitzar la versió d'Android a una versió més gran que la 7. Pots fer-ho des de la configuració de la tauleta: Ajustaments > Informació / estat de la tauleta > Actualització del sistema. Accedeix aquí i descarrega la última versió.

Dimensions: a iOS preferiblement un dispositiu superior a 10 polsades per garantitzar l'òptim ús de l'aplicació.

Navegador recomanat per a Android: Chrome o Modzilla. Per a iOS, Safari o Chrome, prefereiblement Safari. En un PC amb Windows preferiblement Chrome, desde un MAC el navegador recomanat és Safari.

Les aplicacions estan pensades per l'ús de l'alumne des de tot tipus de dispositius, i per la visió del professor des de PC, d'un altra manera, l'accés del professor pot experimentar vistes que no siguin del tot òptimes.

A més, et suggerim esborrar les cookies del navegador o accedir en mode incògnit, sobretot si accedeixes amb més d'un usuari en un mateix dispositiu.