Com puc editar les dades del meu grup a Ciberludi.cat?

T'ensenyem com pots modificar les dades dels teus grups fàcilment

Accedeix a Ciberludi.cat i fes clic al l'icona Gestió de grups

Selecciona la opció Dades de grup:

Edita el nom del grup o el curs directament des d'aquí. Recorda sempre Confirmar els canvis:

Des d'aquí també pots consultar els alumnes que pertanyen al teu grup i afegir o desassignar alumnes si ho necessites. Fes clic a + Afegir alumne:

Marca o desmarca els alumnes que vols per assignar-los o desassignar-los del grup.

Recorda sempre Confirmar els canvis dues vegades:

Ja has modificat el teu grup.