Quins son els requisits d'EMAT Digital?

T'indiquem les recomanacions de Tekman per treballar amb EMAT Digital

Tot i que pots treballar amb EMAT Digital a qualsevol dispositiu, et recomanem:

• Dispositius i navegadors:

Tauleta Android:
— Versió d'Android: 7.1.1
— Navegador Chrome 86.o.42

IPad:
— Versió d' iOS: a partir de la 12.5

Chromebooks:
— Versió de Google Chrome: a partir de la 85.0.4183.84

— Mínim: Intel Celeron N4000 a 1.10GHz.

• Requeriments tècnics mínims (recomanació):

— Equip amb 2GB RAM

— Navegador Chrome per PC amb Windows, navegador Safari per MAC

— Connexió a Internet mínim 750 Kb/s

— Es recomana l'ús de portàtils i ordinadors de sobretaula per sobre de tauletes.

— Si es fa servir tauleta, es recomana utilitzar un teclat bluetooth.

— Fer servir les tauletes en format horitzontal, no en vertical, per garantir la visualització correcta de la plataforma.

— Dimensions: iOS preferiblement un dispositiu superior a 10 polzades per garantir l'ús optimitzat de l'aplicació.

— Les aplicacions estan pensades per l'ús de l'alumne des de tot tipus de dispositius i per la visió del professor des de PC, sinó, l'accés de professor pot experimentar visites que no siguin del tot optimitzades.

• Borrar cookies y acceso en incógnito

Recomanem sempre tancar la sessió una vegada acabem de treballar amb EMAT Digital. En el cas que s'accedeixi amb més d'un usuari en el mateix dispositiu o necessitis esborrar la memòria cau del navegador, t'indiquem aquí com fer-ho.

Dependències externes

https://www.wiris.com/

https://*.tekmaneducation.com

http://zp.tekmanbooks.com/

https://ematdigital.com

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com

https://app-emat-digital-api-pro-we.azurewebsites.net/

https://fonts.googleapis.com/

https://fonts.gstatic.com/

https://inlinemanual.com/

https:///*.inlinemanual.com

https://dc.services.visualstudio.com/

https://bucket.thinkolms.com

https://fonts.googleapis.com/

https://www.google-analytics.com/

https://api.amplitude.com/

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com

https://*.hubspot.com/

https://*.hubapi.com/