Puc moure de classe a un alumne amb ONMAT?

Pots traslladar alumnes d'una classe a una altra sempre que ho necessitis

1. Accedeix a l'apartat Classes des del menú superior d'ONMAT:

classe_onmat_banc_cat
  2. Revisa que tinguis llicències lliures disponibles per aquest curs:

onmat_llicencia_cat

3. Clica en els 3 punts de l'opció Editar:

onmat_curs_editar_cat
    onmat_editar_cat

4. Després, fes clic a Invitar alumnes i escriu la direcció de correu electrònic de l'alumne que vulguis afegir a la classe. Clica de nou a Enviar invitacions.

onmat_invitar_alumnes_cat

onmat_invitar_alumnes_cat_2
  5. Confirma els canvis fent clic a Guardar classe. L'alumne ja ha estat correctament traslladat de classe!

onmat_guardar_classe_cat