Per què no puc accedir a EMAT Digital?

T'indiquem les revisions que has de fer si no pots accedir a EMAT Digital

En cas que no puguis accedir a EMAT Digital, fes aquestes comprovacions:

1. Revisa les llicències del teu col·legi. Per poder accedir a la plataforma, és necessari que el teu col·legi hagi fet una comanda d'EMAT Digital per a algun dels nostres cursos de primària. Posa't en contacte amb l'Administrador del teu centre per consultar aquesta informació.
  2. Canvia la teva contrasenya i revisa l'URL d'accés. Has d'accedir-hi a través del domini www.ematdigital.com amb les teves mateixes claus de myroom. Prova de canviar la contrasenya d'accés.
  3. Esborra galetes. Neteja la memòria cau per descartar problemes amb les galetes.
  4. Contacta amb l'Administrador del teu centre. Pot ser que et falti algun rol o el teu usuari de myroom està desactivat. L'Administrador de la teva escola et podrà ajudar.