Com veig si un alumne m'ha entregat una activitat?

Accedeix a les tasques entregades i gestiona les teves notificacions.

Cada vegada que un alumne t'enviï una activitat, t'apareixerà una notificació a EMAT Digital.

Per consultar les tasques que els teus alumnes t'han entregat, accedeix al Menú d'EMAT Digital i fes clic a: 1-Jul-01-2021-01-40-05-77-PM

En aquest apartat podràs veure totes les activitats que els teus alumnes t'han enviat. Com veus, pots consultar la data i hora de lliurament de cada alumne, veure si es tracta d'una activitat avaluable o no, i entrar a l'activitat per corregir-la o ignorar la notificació si no vols avaluar-ara.

image-Jul-01-2021-01-48-18-72-PM

Un cop seleccions ignorar una notificació o clicar-hi, aquesta ja estarà gestionada, de manera que desapareixerà de la llista de notificacions.