Com puc veure quins alumnes hi ha en cada grup?

Pots consultar en qualsevol moment els alumnes assignats en cada grup, així com el seu estat.

Pots consultar el llistat d'alumnes dels teus grups des Ciberemat Infantil, fent clic sobre el grup que vulguis consultar:

Aquí veuràs el llistat d'alumnes assignats a aquest grup. Sota el nom de el grup, pots veure quants d'aquests alumnes estan actius i quants inactius. Si un alumne consta inactiu, vol dir que no està en aquest moment dins de la plataforma:

Si vols veure si un alumne ha estat eliminat, has d'accedir a l'aparat Alumnes de myroom. Des d'aquí podràs reactivar als teus alumnes esborrats. Els alumnes eliminats t'apareixeran en vermell; selecciona l'alumne que vulguis reactivar i fes clic a l'opció Restaura:

A la finestra emergent, feu clic a Continua per restaurar-los.

Els teus alumnes ja estan actius:

A més, si fas clic sobre un alumne en CiberEMAT Infantil, podràs accedir a la seva sessió:

També pots consultar a quin grup i curs estan assignats els teus alumnes des de l'opció Grups de myroom:

Aquí pots consultar el nom de el grup, l'idioma, etapa i curs, el nombre de professors assignats a aquest grup, i el nombre d'alumnes assignats: