Com puc canviar la configuració dels meus grups a CiberEMAT Infatil?

Limita l'accés als teus alumnes i gestiona els seus accessos des de casa.

Accedeix a la teva sessió de CiberEmat Infantil i selecciona el grup que vulguis configurar:

Vés a l'apartat Ajustaments:

Des d'aquí pots gestionar l'accés que tindrà el teu grup a les sessions. Pots permetre que els teus alumnes puguin avançar sense límit de curs en curs, restringir el seu accés a una sessió determinada, o pots fer que el teu grup només pugui accedir a totes aquelles sessions del curs en el qual es troba:

Decideix també si vols que les famílies puguin valorar als seus fills o no activant o desactivant la casella de valoració parental: