Com dono d'alta els meus alumnes de Primària?

Crear alumnes és molt fàcil. T'ho expliquem a continuació!

La gestió d'alumnes s'ha de fer des de myroom. Accedeix a la teva sessió de myroom i fes clic a l'apartat Alumnes:

Per afegir alumnes has de tenir el rol de Gestor d'alumnes. Si no el tens, contacta amb l'Administrador del teu centre.

Si el tens, hi ha dues maneres d'afegir alumnes a la plataforma:

a) Afegir alumnes un per un.

b) Afegir alumnes mitjançant un llistat.

• Com afegir alumnes un per un?

Fes clic a Afegeix alumnes i seguidament a Afegeix un alumne:

Omple els camps obligatoris (*) i selecciona l'etapa Primària:

Afegeix la informació d'accés de l'alumne (nom d'usuari que farà servir per accedir a la plataforma, i el correu electrònic on rebrà les notificacions):

El nom d'usuari no pot coincidir amb cap nom d'usuari creat en totes les escoles amb què treballa tekman. Per tant, noms molt comuns segurament no serà possible crear-los, ja que ja estaran creats a una altra escola. En aquests casos, intenta posar una combinació de nom-cognom o nom-números per poder-los registrar.

Un cop fet, fes clic a Guarda; si el nom d'usuari no estava creat a cap altra escola, l'alumne es crearà correctament:

• Com afegir alumnes mitjançant un llistat?

Fes clic a Afegeix alumnes i selecciona l'opció Afegeix un grup d'alumnes:

El primer que has d'escollir és l'etapa a la qual pertanyen els teus alumnes. Selecciona etapa Primària:

Descarrega l'Excel i introdueix-hi les dades dels teus alumnes amb el format indicat. Es pot complementar el llistat amb informació addicional (data de naixement, cognom2), però per crear l'alumne només es necessita la informació imprescindible (*).

Un cop fet, només hauràs de copiar el resultat i enganxar-lo a la casella en blanc de myroom:

Fes clic a Continua i valida que les dades són correctes. Si hi ha algun error amb algun usuari, la plataforma t'ho indicarà. Si està tot correcte, fes clic a Importar.

Es pot complementar el llistat amb informació addicional (data de naixement, cognom2), però per crear l'alumne només es necessita la informació imprescindible (*).