Com desasigno a un alumne d'un grup de CiberEMAT Infantil?

Pots canviar de grup als teus alumnes sempre que vulguis. Si desassignes a un alumne d'un grup, no podrà accedir a CiberEMAT.

Per gestionar als teus grups accedeix al teu compte de myroom i veu a l'apartat Grups:

Selecciona el grup que vulguis editar:

Fes clic en els tres punts sobre l'alumne que vulguis desassignar del grup i fes clic a Desassignar de el grup:

A la finestra emergent, feu clic a Suprimeix per desassignar a l'alumne de el grup:

El teu alumne ja ja estat desassignat del grup. Ara pots assignar-lo a un altre grup si ho desitja.