Com creo els meus grups d'alumnes en CiberEMAT Infantil?

Crea i personalitza tants grups per CiberEMAT Infantil com vulguis.

Per crear els teus grups, accedeix a la secció Grups de myroom:

Fes clic a l'opció Afegir grup:

Omple les dades necessàries per crear el grup i fes clic a Continua:

Consulta les llicències disponibles per programa i idioma i organitza't com vulguis. Selecciona el programa i l'idioma amb el qual vols crear al teu grup:

Assigna als professors que hagin de treballar amb el teu grup i fes clic a Finalitza:

El teu grup ha estat creat correctament.

Ara hauràs d'assignar als teus alumnes al seu grup.